jeg jobber aldri, men idag

nå skal jeg straks på jobb faktisk, skal jobbe på peppes idag, fra 2-6, vi skal dele ut ting og hjelpe til der, sånn at cheerleading laget mitt tjener litt penger. Jeg skal gå med en venninne, dette blir fun.. var ute på byn igår, heldigvis så blir jeg nesten aldri fylla sjuk, så dette kommer til å gå bra. Har egentlig lyst å jobbe, uansett om det blir slit eller hva det blir, trenger å gjøre noe haha. 

jeg har ikke blogget på en stund, har rett og slett ikke hatt tid, og ikke orket. Igår var en ganske kjekt, masse drikke og kos med venner, helt til byn, det var så dårlig stemmning, så stakk hjem mye tidligere, jaja.. har ikke hatt fri en helg siden bursdagen min, ikke at det er så lenge siden jeg ble 18. Men venninnen min er jo enda værre, helt siden hennes, som faktisk er en stund siden.

jeg tror jeg skal skaffe meg en jobb til neste år, men har egentlig ikke tid, pga skole og cheerleading, og har lyst å klare udanningen min så.


 Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
Mitt navn er Helen, jeg er en jente som har bursdag sent på året og er 18 år, har veldig lite fritid, livet mitt går ut på, foto, cheerleading, ha det gøy og skolearbeid.
hits