jeg er totalt hekta

Idag har jeg vært en tur i byn, før jeg dro til Cecilie og hadde film kveld, var utrolig koselig, med mange gode venner. Vi så en skrekk film først, men de andre ville ikke se resten av filmen siden den var for ekkel for de eller for teit, hadde faktisk lyst å se den ferdig, siden den var faktisk ganske bra. Vi tok på en annen film etter det, bruno, eller hva den heter.. haha utrolig drøy film altså! 

ellers har jeg ikke gjort så mye mer, var i 18 årsdag igår på et utested, det var faktisk utrolig gøy, traff mange kjente også faktisk, noen jeg ikke har sett på en laaaang stund også. Jeg er så glad for at jeg slipper å bli fyllasjuk, ellers hadde jeg vel ligget død hjemme idag, men heldigvis slipper jeg det... for skal si jeg drakk ikke akkurat lite igår.


bildene er tatt i byn tidligere, syntes det er så fint med de jule stjernene. 

Men nå skal jeg se videre på grey's anatomy, siden det er jo det eneste jeg har gjort i det siste, begynte helt på nytt igjen hin dagen, har sett alt tidligere, men husker ikke så mye fra de første sesongene. Så det er faktisk veldig gøy å se det om igjen, er seriøst helt hekta, snart ferdig med sesong 4 tror jeg, haha. 

men ellers har jeg hatt en veldig fin dag idag, og hvordan har din dag hvert?2 kommentarer
Helt grei :)

Henrik

29.12.2012 kl.15:19

Kjempe fin blogg du har:)

Skriv en ny kommentar
Mitt navn er Helen, jeg er en jente som har bursdag sent på året og er 18 år, har veldig lite fritid, livet mitt går ut på, foto, cheerleading, ha det gøy og skolearbeid.
hits