nyttårsaften

igår var utrolig kjekt, var egentlig ikke meningen jeg skulle gå noen steder, men for en eller annen merkelig grunn hadde jeg ikke lyst å gå på noe fest, hadde egentlig lyst å være for meg selv, bare sitte i sengen og slappe av med en film. Så fant jeg ut mamma skulle ha besøk, og da hadde jeg aldri fått sittet for meg selv og slappet av for en gangs skyld, fordi da hadde det bare vært bråk, så jeg gikk opp til Helen, for da kunne jeg sove der, pluss da trengte jeg ikke å være litt mer sosial. Selv om det eneste jeg ville var å ligge hjemme i sengen. 

Men det kan jeg ikke når mamma bare hadde bråket noe hysterisk. Jeg kom opp dit, vi koste drakk litt, helen drakk litt for mye, haha veldig tidig skal jeg si deg, fyrte opp noen rakketter, som var veldig trygt. Men det gikk jo fint, og gamet cod og så på serier faktisk av alle ting. Som var kjempegøyt, men best av alt var at det var drit morsomt og skal si jeg har ikke ledd så mye på lenge.

 
Helene og Helen 


Milad, helen og meg liker at jeg og heter Helen. Men det er faktisk skole imorgen, så jeg skal legge meg. jeg må opp å dusje, som suger, for jeg er dau trøtt etter å faktisk ikke ha sovet siden ifjord. haha, skulle lagt meg, men sånn kan det gå! nå er det på tide å legge seg.

håper alle får et utrolig godt nytt år. Én kommentar

Helén

02.01.2013 kl.13:31

hahahahaha eg dør omg eg ser så gal ut

Skriv en ny kommentar
Mitt navn er Helen, jeg er en jente som har bursdag sent på året og er 18 år, har veldig lite fritid, livet mitt går ut på, foto, cheerleading, ha det gøy og skolearbeid.
hits