Det er vanskelig.

jeg har sovet en del timer idag etter skolen, så orker ikke å legge meg enda, selv om jeg er drit trøtt. Skal på haukeland imorgen, har time.. Jeg er ikke syk, så forstår ikke vitsen, men må vel når jeg er innkalt. Akkurat nå stresser jeg med hva jeg skal bli, eller hvor jeg skal søke. Det er så utrolig mye jeg har lyst til, men da må jeg virkelig jobbe for det. Så er det, det og klare seg også, skal forsette på skole etter dette året, dette er mitt siste år på vgs. Jeg går påbygg for øyeblikket, siden jeg vil gå videre, eller jeg skal prøve mitt beste og stå på dette året, siden jeg skal gå videre..

Men så er det jo det og velge, siden jeg har faktisk nesten lyst til alt, så er problemet det at jeg faktisk må egenskapene til å klare å bli det jeg vil. En ting jeg elsker er fotografering, men de har ikke noe sånn her i Bergen, eller fant et sted, men der må du være 20 for å søke. Jeg kan ikke vente så lenge, da vil jeg gå noe innimellom der. Om jeg skal forsette å få penger av pappa i månden, men ikke bare derfor, fordi jeg faktisk har lyst å bli ferdig med skole, altså ta det i strekk. Siden om jeg tar pause, ender jeg opp med å bli lat, og da mister jeg alt. Jeg må ta de i strekk for å kunne klare det.

 
et gammelt bilde av meg, fy jeg hadde kort hår, fant det isted, gamle kamera mitt også, men elsker det forsatt. var vel 16 på dette bildet, og nå er jeg 18. 

Så hva jeg skal velge er ikke lett, skulle ønske jeg bare kunne vite det og være god nok til å klare det. Men skal prøve å bli god nok til å klare det, siden jeg skal klare det! kommer til å bli vanskelig med å fokusere på cheerleading itillegg, siden har mye jeg må jobbe med der og skole. Så må skjerpe meg i helger, tror ikke det kan bli så mye drikking på meg, klarer fint det om jeg virkelig sitter meg inn for det. 

Men tenkte å se litt til greys anatomy før jeg legger meg. Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
Mitt navn er Helen, jeg er en jente som har bursdag sent på året og er 18 år, har veldig lite fritid, livet mitt går ut på, foto, cheerleading, ha det gøy og skolearbeid.
hits