Siden jeg er smart.

Gjett hvem som har vært på museum idag, det var drit kjedelig. Eller det var ikke så ille, siden jeg bestemte meg å følge med idag. Siden jef hadde blokkdag i historie, altså 6 timer hele dagen for det som ikke vet hva en blokkdag er. Jeg har vært flink å jobbe, jeg har om viktigtiden, men jeg så litt på andre ting også. Skal ha en sånn stygg skrivedag på mandag, altså en slags prøve i historie timene og jeg må skjerpe meg, ellers stryker jeg. Så nå ser jeg på serier, har jobbet mye idag. Så helgen min skal gå ut på å kunne alt om viking tiden, siden jeg må skrive en stil uten hjelpemiddler på en måte. Eller bare skrive alt jeg kan. 

får virkelig håpe det går bra på mandag, her er noen bilder fra idag. 

 
kjære Helén, hun er født til det.. hun er en fan av, prøv å gjett hvem hun tenker på når hun står der. haha
fant en fin telefon

Men nå skal jeg se videre på greys anatomy, siden det er jo det eneste jeg gjøre. Får jo ikke gått ut i helgen heller, siden jeg er blakk. eller mer i minus, men en del 100 lapper... Sånn er livet, har utrolig lyst å gå på byn imorgen, har ofc ingen penger, og det har ikke mamma heller. Får sitte hjemme å se greys anatomy, siden jeg ikke har et liv. 

Skal være med en venninne før da, men uansett. vil uuuuut3 kommentarer

Pernille

04.01.2013 kl.18:22

høres bra ut, fine bilder! ha en fin kveld videre :-)

Elisabeth Berg Ødegaard

04.01.2013 kl.18:23

Haha, virker egentlig veldig kjedelig. Kjempefin blogg <3

jump5

04.01.2013 kl.18:25

Så fin blogg du har ! Liker designet kjempegodt . Jeg har helgens blogg på min blogg nå, så om du vil bi linket, er det bare å melde seg på ;)

Skriv en ny kommentar
Mitt navn er Helen, jeg er en jente som har bursdag sent på året og er 18 år, har veldig lite fritid, livet mitt går ut på, foto, cheerleading, ha det gøy og skolearbeid.
hits