Skole og Cheerleading

Egentlig hvert en ganske lang dag idag.. Vi var på sånn foredrag ting med mange forskjellige universitet og høgskoler, som faktisk hjalp meg utrolig mye. Det varte i en hel skoledag, men denne dagen er den lengste dagen vi har då, og skal si det var slitsomt på slutten, så folk begynte å tulle seg, som egentlig fikk meg til å være mer våken. Men han ene fyren som snakket syntes det var gøy å tulle litt, det ble en god del utlending vitser og tull, men sånn nesten alle som tulte med det var det. Så det gikk vel greit, haha.. Men nå vet jeg sånn hva jeg skal velge sånn passe, har flere valg, men vet skoler og alt! Så det var en stor lettelse. 

Etter jeg var ferdig der, gikk jeg hjem, så cheerleading trening, har noe helt sykt med gangsperr. Litt ligger igjen fra trening tirsdag, men kommer ikke til å kunne gå imorgen. Men det gjør meg ingenting, siden jeg elsker gangsperr, da vet jeg at jeg har trent! øvde en del på direkte lib og 360 prep for de som vet hva det er. Jeg har ikke stuntet noe med de før, uten om bakbasen, så meg og hovedbasen prøver å komme inn i det, siden hun er en god del høyere enn meg.


Har ikke trent så mye cheerleading på en stund, men nå de to første treningene (i år) har jeg fått gjort litt. Som er egentlig ganske deilig, haha se det konsetrynet. Nå på lørdag (den 12) så har jeg faktisk gått på cheerleading i 3 år, jeg har holdt ut lenge, i forskjell til alt annet der jeg bare gikk noen dager og sluttet haha.. har fått ganske langt hår, det er jo positivt! 

Men nå skal jeg ta å fikse noen ting før jeg legger meg, er utrolig trøtt og har norsk heldagsprøve imorgen! 
 6 kommentarer
åhh, kjenner jeg savner cheerleading når jeg ser på bilder fra det.

Helen

12.01.2013 kl.13:11

Silje Christin: Hvorfor sluttet du? :o
Jeg knakk ribbene mine på en trening 1 mnd etter nm, og har ikke turt å gjort noe mer i ettertid. Har hatt problemer med ribbena til den dag idag.. Og var ikke helt min greie, ble alt for sliten og sånn. Og følte ikke jeg ble så mye flinkere..

Helen

12.01.2013 kl.13:31

Silje Christin: Oja :-S høres ikke bra ut, det var synd da.. jeg har gått i 3 år idag, en på laget knakk ribbebeina på siden rett før eiker, men hun er tilbake til NM nå..

jeg har bare prøvd å holdt ut, men når vi fikk nye trenere og sånn ble alt mye bedre og bedre organisert.. Går det bedre med deg nå da`?
Joda, det går jo bra. men sliter av og til.. Men tørr ikke trene enda.. Men har tenkt å prøve å smålig trene av og til snart igjen, i et håp om at jeg kan trene mer og mer.. men tror nok ikke det blir noe cheerleading på meg igjen ..

Helen

13.01.2013 kl.22:13

Silje Christin: Oja, prøv når du er klar, du klarer det sikkert helt fint! synd med cheerleading da, har prøvd å slutte mange ganger siden alt har vært så dårlig, ikke fått lært en drit og vi har hatt mangel på folk, trenere og alt.. men klarer ikke å slutte! vet ikke hvordan jeg skal leve uten det, haha

Skriv en ny kommentar
Mitt navn er Helen, jeg er en jente som har bursdag sent på året og er 18 år, har veldig lite fritid, livet mitt går ut på, foto, cheerleading, ha det gøy og skolearbeid.
hits