crazy eyes

Følte for å skrive et lite god natt innlegg før jeg legger meg ned til å sove. Dagen idag har gått ut på soving og gaming av alle ting, ellers har jeg ikke gjort en drit, siden våknet når det var for mørkt ute til å ta bilder. Skulle egentlig utenfor å ta noen bilder og gå en tur, men neida.. våknet alt for sent! var på byn igår, som rett og slett bare var kjedelig, men utrolig koselig i 19årsdagen jeg var i før jeg gikk på byn. Vet ikke om jeg kommer til å gå noe mer på byn framover, eller neste helg har jeg avtale med en venninne, og har ikke vært ute med henne enda. Så kanskje jeg skal ut neste helg også da, det er egentlig ikke gøy sånn sett å gå på byn, noen ganger er det gøy, andre ganger kjedelig.

Det er mye koseligere å gå ut å spise, kino eller andre ting. Men for en eller annen merkelig grunn ender jeg alltid opp med å gå ut, det er jo koselig å være med venner. Eneste grunnen for man går ut er jo for å ha det gøy med venner, så trenger jo man ikke drikke for å ha det gøy. 

 

haha, gikk igjenom bildene mine hin dagen, dør litt av dette bilde her...

God natt! 3 kommentarer

MATHILDE

13.01.2013 kl.22:33

Så fin blogg du har. Håper du har hatt en fin helg! Jeg har en konkurranse på bloggen min der du kan vinne en Tangle Teezer, om du har lyst på en kan du besøke siden min :-D

Andrine

13.01.2013 kl.22:37

Haha, så fint! ;)

Ulriikke

14.01.2013 kl.02:21

Jajaja! Jeg trenger virkelig hjelp med design. Kan du legge meg til på Facebook kanskje? Navnet mitt er Ulrikke indiane gjerstadberget :)

Skriv en ny kommentar
Mitt navn er Helen, jeg er en jente som har bursdag sent på året og er 18 år, har veldig lite fritid, livet mitt går ut på, foto, cheerleading, ha det gøy og skolearbeid.
hits