Bildene, Laila

Siden jeg ikke får lagt ut bildene, siden Ade, hun jeg skulle ta bilder for og av, har ikke lov å legge dem ut, siden hun har laget klærene. Og det er slik om hun skulle sende de inn til den skolen i London, så fikk hun ikke lov å legge dem ut på nettet før de har sett dem. Så da får jeg vente en stund til, selv om jeg har utrolig lyst å legge dem ut. Mange fine bilder, men siden det ikke går har jeg et av Laila, som hjalp oss med å være modell for klærene. Så da tok jeg bilde av både Ade (hun som laget klærene) og Laila, begge to går i klassen.

Så da får det holde med dette fine bilde av Laila, siden her er ingen av klærene med. 
 

Hun er utrolig fotogen, kommer sikkert til å ta en del fler bilder av henne fram over i tid, fant ut at hun var utrolig fotogen idag, da ble jeg veldig glad! synd jeg ikke kan legge ut resten av bildene, men om du vil se bildene er det bare til å følge med på bloggen fremover, de kommer ut så fort de er inn sendt, og de folkene som skal se de har sett dem. 

Så følg med, og jeg legger ut resten!

Men tror kanskje det er lurt av meg å legge meg nå.. Skal jo på skolen imorgen, ellers kommer jeg til å dø imorgen. Kjenner jeg holder på å dø allerede, er døds trøtt. haha

God natta !4 kommentarer

lillefoto

14.01.2013 kl.23:01

Fint bilde :)
Herlig bilde! ;o Jeg har en linkerunde på bloggen min btw, om du vil melde deg på :)

Maria

14.01.2013 kl.23:04

fint bildet og god natt =)

Alice Lunde

14.01.2013 kl.23:43

Så spennende :) Jeg har en konkurranse på bloggen min hvor du kan vinne en kjole om du vil bli med ;)

Skriv en ny kommentar
Mitt navn er Helen, jeg er en jente som har bursdag sent på året og er 18 år, har veldig lite fritid, livet mitt går ut på, foto, cheerleading, ha det gøy og skolearbeid.
hits