Cheerleading i 3 år!

Jeg er seriøst helt skutt, er hjemme fra trening, deilig å sitte seg ned med pcen på fanget i sengen. Brannfarlig og skadelig i know, men driter i det akkurat nå. Det var en utrolig kjekk trening idag, Bettina, den ene treneren våres kom hjem fra Australia, som var utrolig kjekt! så nå har vi to fantastiske trenere til  NM 2013, jeg er faktisk sidebase, får bare håpe det blir sånn til NM, skal virkelig stå på, skal bli flink, har fult bestemt meg for  å trene mer, men nå når jeg endelig for begynne å stune igjen, kanskje det er et nytt år for meg! 

Gleder meg masse til NM i cheer, uansett hva som skjer! skal dit uansett, men det er utrolig hard trening og deilig trening, liker det. Merker jeg er ute av form, men det skal jeg få fikset. Gleder meg til å komme igang å sette sammen rutinen, glemte så si at på Lørdag hadde jeg gått på cheerleading i 3 år!  Bildene er fra Eiker Open 2012, som var i november, vi vant gull i vår katogori, og vi skal vinne gull i NM også!

Kan ikke tro jeg trøde å gå slik egentlig, nå får vi jo nye drakter, og de er også magetopper! Får bare ta å trene mer, og spise mer sundt... haha jeg vet jeg er hvit, og er sinnsykt hvit i forskjell til andre! draktene ble sendt til tyskland for en merkelig grunn, når de skulle til oss i Bergen.. 

Men jeg er utrolig glad i cheerleading, og vet aldri hvordan jeg kunne klart meg uten! siden jeg elsker det, og har hatt både dårlige og gode minner fra cheer, mangel på trenere, mangle på folk, drama og tull. Har jo også hatt oppturer som, Nye trenere eller faktisk få trenere, Gull i NM 12 (jeg deltok ikke, var for gammel. Vi var veldig få på den tiden), Gull i Eiker open 12, som du ser på bildene og nå snart NM 13! NM 10 var heller ikke så gale, da deltok jeg, men det gikk ikke bra.  Det var på den tiden vi hadde trener som lærte hos feile teknikker! men det var utrolig kjekk opplevelse uansett.

btw: video av oss i Eiker Open da vi vant gull! http://www.youtube.com/watch?v=42jtxgm0DuY 3 kommentarer

Sophie

15.01.2013 kl.22:34

Fin blogg :D

Anika

15.01.2013 kl.22:39

Så fin blogg! PS: Ååå, elsker cheerleading, skulle ønske jeg også kne vært med! Har mange ting fra før av så har ikke tid til sånt :(( Men lykke til videre!

Cecilie Moe!

15.01.2013 kl.23:03

så utrolig kult!

Skriv en ny kommentar
Mitt navn er Helen, jeg er en jente som har bursdag sent på året og er 18 år, har veldig lite fritid, livet mitt går ut på, foto, cheerleading, ha det gøy og skolearbeid.
hits