fordi helen er awesome

I går var jeg på trening, kom hjem sent, lå meg for sent.. Og idag har jeg hatt matte i hele dag, så jeg er rett og slett utslitt, siden skal trene både imorgen og på søndag. Det går greit, det er bare jeg kommer så sent hjem, og da bruker jeg tid på å legge meg.. Matte gjør akkurat ikke ting bedre heller, vi hadde prøve de to siste timene... velkommen tilbake kjære stryk karakter, jeg savner deg ikke. Men neste kapittel skal jeg skjepe meg, bare syntes dette var så merkelig vanskelig. Ga opp på prøven siden hånden min verket sånn, så måtte skrive med feil, og det bare var irriterende, så da ga jeg ofc opp. Forstod det ikke egentlig heller, men skal skjerpe meg til de andre prøvene! (føler det er en god del skrive feil her nå, men er så trøtt at jeg ikke gidder å se igjenom)


Meg og Helén er awesome! utrolig gøy å ha samme navn, så har begynt å reagere på blondii!!!...... bildet er tatt i friminuttet.

måtte skrive matte på pcen pga hånden min gjør sykt vondt å skrive med, hjelper i hvertfall ingenting på trening.. Men den blir bedre, får bare hoppe i det. Ikke lenge til NM i cheerleading, så jeg skal klare meg! Men jeg tenker å legge meg ned til å sove noen timer nå, skal være på trening kl 11 i morgen, veldig tidlig, så tenkte å samle opp noe energi, sånn at jeg ikke er dau når jeg legger meg igjen senere ikveld. 

kanskje håndleddet mitt er bedre når jeg våkner imorgen? det er lov å håpe, haha..  Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
Mitt navn er Helen, jeg er en jente som har bursdag sent på året og er 18 år, har veldig lite fritid, livet mitt går ut på, foto, cheerleading, ha det gøy og skolearbeid.
hits