For jeg skal klare det.

Jeg er seriøst død, klarer ikke å legge meg. Har egentlig sove nesten i hele dag, men mamma vekket meg siden hun hadde kjøpt noe middag, noe tull fra dolly som ikke var pitzza, beklager med er for trøtt til å huske hva det heter. Men akkurat nå er jeg for lat til å bare flytte pcen ned på gulvet, å legge meg under dynen. Nei jeg bare sitter her siden er for trøtt til å løfte fingrene mine noe mer enn å skrive på dette tastaturet. Jeg skal legge meg altså, skal prøve så godt jeg kan etter jeg har skrevet dette innlegget her. 

Håndleddet mitt er litt bedre, får bare håpe det går fint på trening imorgen, jeg vil klare det og jeg skal klare det. Jeg er seriøst fult bestemt, siden nå når jeg faktisk får den plassen jeg vil ha til NM, så skal jeg greie å beholde den også. Det er seriøst ikke lenge igjen til NM i cheerleading, gleder meg noe sykt, men gruer meg litt også. Vil liksom ikke gjøre noe feil, eks miste flyeren eller ikke klare et stunt. Siden det kan ødelegge alt, vil virkelig ha en pallplassering. Men jeg tror faktisk vi har en god sjans for det, vil ha enda en gull medalje, det er den beste følelsen å vinne altså!
Bergen Storm Lightning, dette er laget våres til NM, skal si jeg gleder meg til å stille med dette fantastiske laget. 

Men nå skal jeg ta det neste steppet og faktisk legge vekk pcen, og ta å legge meg ned under dynen, men først må jeg ta på vekkerklokke og passe på at kamera, lading og alt er klart til imorgen. Sånn at jeg slipper å stresse, siden det er jeg flink til. 

God natt!Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
Mitt navn er Helen, jeg er en jente som har bursdag sent på året og er 18 år, har veldig lite fritid, livet mitt går ut på, foto, cheerleading, ha det gøy og skolearbeid.
hits