Karneval tema - foto

Treningen igår gikk ikke akkurat helt fint, pga det stygge håndleddet mitt.. Så meg og Malin, hun har opperert så hun kan ikke trene helt enda, løp opp for å ta noen bilder, trengte de til en oppgave på skolen. Grunnen for at hun ser slik ut, altså klærene. Det er pga vi hadde karneval som tema, altså vi kunne gå med hva som helst. Var ganske stilig til bildene uansett, en ting jeg kan si er at det er ikke lett å holde et kamera med en sånn hånd. Tenkte jeg kunne legge ut to av bildene her.

syntes bildene var litt kule, skal bruke de til å redigere et bilde, så de skal ikke se sånn ut, skal flytte å endre på masse. 

Men nå skal jeg snart gjøre meg klar for trening, håper det går bedre idag. Idag har vi allstar tema, søk på google om du lurer på hva det er haha. Men det er premie på beste kostyme, har ikke bilde av det jeg gikk med igår, som egentlig er like greit haha.
 Én kommentar

Miriam Hadgu

27.01.2013 kl.21:15

digger bloggen din, så utrolig mange fine bilder!!

Skriv en ny kommentar
Mitt navn er Helen, jeg er en jente som har bursdag sent på året og er 18 år, har veldig lite fritid, livet mitt går ut på, foto, cheerleading, ha det gøy og skolearbeid.
hits