Kul i pannen og revet ut hyllene i skapet.

Det suger å være syk, lover deg. Seriøst, skulle liksom i 19 årsdag idag.. men neeeeida, her sitter jeg så dårlig at jeg ikke greide å gå opp på butikken som tar 2-5 min.. Mamma måtte bli med som støtte, har ikke vært så syk på lenge, føler jeg kveler meg selv når jeg hoster. ÅÅ, jeg ville liksom i 19 årsdag med vennene mine. Men tror det er like greit jeg er hjemme, men du har ikke anig så mye jeg vil gå. Men kommer vel til å falle om, om jeg går noen steder. 

Er litt bedre i dette sekundet, har vært utrolig av og på idag. Ja btw, på torsdag gikk jeg å lå meg etter jeg hadde vært på byn, haha så har jeg vist gått i søvne (er veldig flink til det når jeg har drukket) har revet ut alle klærene og hyllene i skapet... og stilt meg inni skapet,haha! da er man flink skal jeg si, Helen var her, så hun så det.. så gikk jeg å lå meg igjen, og snakket masse rare ord haha.. Har forsatt ikke ryddet det inn igjen, bare de to øverste hyllene,er ikke i from til en drit... Ville så sykt gå ut idag, hadde faktisk gledet meg til idag.  

Ja, også har jeg fått kul i pannen og blåmerker på låret, haha vet ikke hva jeg har gjort.. Har den kulen i pannen, den var nydelig å vånke opp med.  

 
Meg og min awesome venn cecilie, haha 2012

Ønsker meg selv masse lykke til i russetid nummer to!! trodde aldri jeg skulle gå tredje året, men gjorde vist det. Så da blir det russetid, der jeg faktisk er ekte russ.. Så nå prøver jeg å finne ut av hva jeg vil dette året her, vanskelig altså. 

Men nå skal jeg sitte her og syntes synd i meg selv, haha... må bli frisk til mandag, har historie prøve på torsdag, og vil gjerne ha de 2 timene vi har på mandag til å øve. 4 kommentarer

Marita

02.02.2013 kl.22:14

ouf da, god bedring og kos deg som russ!! (=

Eline

02.02.2013 kl.22:23

Hei, paperfly

Jeg ville bare si at du har en nydelig blogg :)

02.02.2013 kl.23:40

Hvordan greier du å klatre opp gjerde med to fingre?

Helen

03.02.2013 kl.08:17

Anonym: jeg hopper på en trampoline altså

Skriv en ny kommentar
Mitt navn er Helen, jeg er en jente som har bursdag sent på året og er 18 år, har veldig lite fritid, livet mitt går ut på, foto, cheerleading, ha det gøy og skolearbeid.
hits