Skal klare det.

Jeg er klar for å dø imorgen, er fast bestemt for å gå på skolen. Skal ha historie, eneste grunnen for at jeg vil på skolen. Men ofc er jeg ikke blitt frisk igjen, har prøve på torsdag, så vil ha de to timene jeg har imorgen til å øve, siden trenger dem, har mest motivasjon på skolen i historie, enn når jeg sitter hjemme. Skal øve hjemme også altså, men hallo, jeg er døøød, er heldigvis blitt litt bedre. Har vært ganske av og på, sovnet utrolig mye her og der, har vært veldig mye av pcen idag, utenom når jeg har sett på serier, men da er det det eneste jeg har gjort. 

Men jeg skal ha god karakter, fullt bestemt, etter jeg fikk 5- på sist prøve, har jeg virkelig motet oppe for å få en god karakter denne gangen og. Men det er veldig hard jobb etter prøvene våres er utrolig vanskelige, læreren setter så høye krav for oss, så man må virkelig jobbe om man skal greie å bestå. Jeg har strøket på mesteparten, men når jeg virkelig jobber så greide jeg faktisk å få en god karakter. Tror egentlig han er den eneste læreren som gir hos riktig, uansett hvor vanskelig det er. Så kan man det etter man har jobbet med det å hatt prøven, egentlig så er det jo det som er meningen. Ikke bare kunne det til prøven er over, også bare glemme det helt vekk. Så tror egentlig han gjør det riktige uansett hvor sykt utrolig vanskelig det er. 

 
Bildet er tatt med mitt lille søte fujifilm x10, begynner å blit litt gammelt nå, men minner meg på at jeg må gå å ta nye bilder snart. 

Jeg elsker Bergen, vil ikke flytte her ifra, eller jo kanskje litt, men da blir det et annet land, kommer alltid tilbake anywaaaay

Er så lei av å være syk nå, ønsk meg lykke til imorgen, bloggeeees Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
Mitt navn er Helen, jeg er en jente som har bursdag sent på året og er 18 år, har veldig lite fritid, livet mitt går ut på, foto, cheerleading, ha det gøy og skolearbeid.
hits