04.02

Sykt trøtt akkurat nå, så tror jeg skal legge meg.. Var flink å gikk på skolen uansett om jeg var syk, men nå er jeg utslitt, siden jeg ikke blir frisk igjen... Må jo gå på skolen,  så tenker å sove litt nå, kanskje jeg blir bedre til i morgen, skole er viktig og i morgen har jeg matte, og har desverre ingen mulighet til å gå glipp av det, må følge meg alt, ellers klare jeg det ikke.

Har jobbet med designet til soffeerbest.blogg.no, er forsatt ikke ferdig med det, men har bygget det fra bunnen av, så har brukt en stund på det, og har gått litt ut av det, men nå er jeg begynt å komme inn igjen i kodene, litt for lenge siden jeg virkelig har sittet meg inn i det. Tenkte å begynne å lage gratis design på bloggen, så om du vil jeg skal gjøre det så gi beskjed.

Må ta pauser, kan ikke jobbe med det alt for lenge, siden da ødelegger jeg alt, siden får veldig vondt i hode av å konse for lenge inn i pc skjermen. Men nå skal jeg ta med en blund, er kjempe trøtt og syk.

 

Skal fikse mitt eget snart også, skal bli ferdig med hennes først da! 

haha, idag er det faktisk et år siden første gang jeg smakte drikke, bare sier det... Grunnen for at jeg husker det er fordi det var 18 årsdagen til en venninne.. Så ganske random, og virkelig ikke noe viktig. Men syntes det var litt tidigÉn kommentar

Ine Cecilie

04.02.2013 kl.16:49

Fint bilde :)

Skriv en ny kommentar
Mitt navn er Helen, jeg er en jente som har bursdag sent på året og er 18 år, har veldig lite fritid, livet mitt går ut på, foto, cheerleading, ha det gøy og skolearbeid.
hits