Gratis design og html/css hjelp

Jeg holder på med et design fra bunnen av, er snart ferdig med det nå, har en del til ting jeg vil ha med, også som du ser så har jeg fått en meny. Skal ha både HTML/CSS hjelp og Gratis design, men må først komme så langt at jeg har tid til å sette alt inn og faktisk lage design. Kan si så langt at jeg holder på med et gratis design, det kommer så fort som det er ferdig og klart for bruk. 

Eller det er en god del endringer som skal bli gjort på dette designet, så det er ikke ferdig. Du kan gjerne komme med forslag til hvilke koder du trenger hjelp med, eller hva du vil jeg skal legge ut. jeg vet det er veldig sent, men får desverre ikke sove, siden jeg forsatt er syk, det er sånn typisk. Vil blir frisk igjen, må se om jeg klarer å få meg på skolen i morgen, siden skal faktisk på trening også, og jeg trenger søvn, tror faktisk jeg bare glemte å legge meg, men har sovet i ut hele dagen etter jeg kom hjem fra skolen igår, våknet i 11 tiden, når mamma skulle legge seg.. Pleier fint å få sove, er så ubehagelig å sove når man er syk, så derfor jeg ikke får sove.. 

Skal lage meg en header en gang, men har ikke bilder jeg vil bruke, så må vente en stund med det og blir heller aldri fornøyd med headere jeg lager til meg selv.

 
finner ikke ringen min på bildet, lå den på badet, er helt sikker på at mamma har rotet den vekk som vanlig. 

Men kanskje det er på tide å sove litt? men tror egentlig det er forsent, for se hvordan jeg føler meg når det er på tide å gjøre seg klar, siden jeg er virkelig ikke i noe form til å gå på skolen akkurat nå. Skal prøve mitt beste ofc, siden jeg trenger å gå på skolen, så får nesten ta å se hva som skjer. 

Noe du vil ha hjelp som jeg skal legge ut på html/css linken?Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
Mitt navn er Helen, jeg er en jente som har bursdag sent på året og er 18 år, har veldig lite fritid, livet mitt går ut på, foto, cheerleading, ha det gøy og skolearbeid.
hits