snoooooow

Er så lei, har ikke sovet i natt i det hele tatt. Straks skal jeg i dusjen, om jeg skal gå på skolen idag, så jeg har ikke mer enn 15 minutter på å sove, og det er veldig lite vits. Så er det cheerleading trening klokken 7 idag, så jeg kommer seriøst til å være dau idag.. Bare håper jeg har energi nok til å trene, er syk så får ikke sove og har null energi fra før av.. wii jeg gleder meg til skolen idag altså! hvis det blir kjedelig kommer jeg til å ligge død. 

Har brukt hele natten på designet på bloggen og sett på greys anatomy, holder på med sesong 4 for tredje gang, og kommer til å se det på nytt og nytt, siden vet ikke hva det er men jeg kan ikke slutte å se på det. Elsker det, men nå må jeg tenke på å gå i dusjen.

 

tror det er snø ute akkurat nå, men vet ikke helt siden det var vært storm, så det har vært snø, haggel, sol, snø, regn, haggel osv.




Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar




Mitt navn er Helen, jeg er en jente som har bursdag sent på året og er 18 år, har veldig lite fritid, livet mitt går ut på, foto, cheerleading, ha det gøy og skolearbeid.




hits