stjeler gratis ting.

Idag har vært en ganske passe grei dag vel, hadde norsk heldagsprøve som virkelig ikke gikk noe spessielt bra, men håper på det beste. Etter det var jeg på utdanningsmesse, så vi hadde ikke like lang tid på prøven som de vi til vanelig har når vi har heldagsprøve. Men jeg stjelte masse gratis ting, mest kulepenner, fordi er så lei av å må låne av alle andre, eller alle skal låne av deg. Så da har jeg endelig 15 kulepenner faktisk, men gidde vekk til mamma og min lillebror. 

Ellers var the script på tv isted, elsker dem. Åee, vil så utrolig på konsert med de, det er min drøm. Jeg har likt de i nesten 3 år nå, tror jeg. Vist jeg teller det fra den tiden jeg likte dem sånn veldig, veldig mye.  Pleier ikke å være sånn "fan" person som går helt gal, var det med tokio hotel i 8 klasse... men det er lenge siden, dør av å tenke på det.. haha! Men nå er jeg sånn nesten veldig fan person, siden jeg bare elsker de. Beste musikken ever, blir så glad av å høre på dem.

liker du the script?
 4 kommentarer
jeg elsker the script :) jeg tror den "hall of fame" sangen er den beste jeg har hørt ever, hehe :)

Helen

08.02.2013 kl.23:55

Camilla Elise: den er drit fin, elsker alle sangene, det er ikke en jeg ikke liker :o

Marte

09.02.2013 kl.00:09

Står det at det er gratis så er det vel lov?

Helen

09.02.2013 kl.00:41

Marte: haha. ja det er lov, overskriften var liksom bare tull, siden jeg sa det uten å tenke når vi var der

Skriv en ny kommentar
Mitt navn er Helen, jeg er en jente som har bursdag sent på året og er 18 år, har veldig lite fritid, livet mitt går ut på, foto, cheerleading, ha det gøy og skolearbeid.
hits