Jeg skal ha det fantastisk, skal du?

Nå skal jeg straks ture bort til Benedicte, jeg skal ut idag, sist lørdag var jeg syk, men denne lørdagen er jeg mye bedre. Så er sånn halvveis fult klar, vi skal lage mange gøye drikker, så mamma må bare komme med maten, slik at jeg kan få noe mat før jeg stikker. Det er veldig viktig, i hvert fall når jeg ikke har spist noe idag. Har kjøpt inn jordbær og hele pakken, og mye annet tull vi skal prøve ut. 

Kleineste på sentret idag, gym læreren min stod å snakket med mamma, siden mamma kjenner henne fra før av.. når jeg skulle gå bort å hente penger av mamma,, haha, jeg var btw den eneste av jentene som fikk 4 i gym, resten fikk 3...Har også kjøpt nye bukse og genser, genseren går jeg med på dette bildet. 

Jeg tror jeg er fult klar, tror det kommer til å bli en kjempe kveld og natt! Men nå skal jeg gjøre meg klar, skifte klær, fikser resten borte hos Benedicte. 

Hva skal du denne lørdag kveld?Én kommentar

Katrine - My fashion diary

09.02.2013 kl.18:26

Herlig, kos deg masse! Jeg skal bare slappe av helt med bestevenninna mi :-)

Skriv en ny kommentar
Mitt navn er Helen, jeg er en jente som har bursdag sent på året og er 18 år, har veldig lite fritid, livet mitt går ut på, foto, cheerleading, ha det gøy og skolearbeid.
hits