Skoleflink for øyeblikket.

Jeg har virkelig skjerpet meg når det gjelder skole, jeg jobber faktisk.

Og fikk læreren til å smile, siden en i klasse sa:
Ade:  Du er alltid sist ut av klasserommet
Meg: Det er fordi jeg faktisk jobber til vi er ferdig, og ikke begynner å pakke før.
Ade: Mhm, akkurat....
Meg. Jeg har faktisk jobbet idag, vist du prøver det du også, kommer du til å se at dagen og tiden går mye fortere, skoledagen blir gøyere og du lærer faktisk noe.
Ade: Ler, og sier jeg er flink.

Læreren sitter å gliser bak rygge min etter jeg sa det siste, venninnen min så det når jeg snakket haha, hun skulle vist ha sett ut som hun aldri hadde hørt noe sånn fra en elev før. 

Haha, ER faktisk ganske stolt over meg selv, siden det var ikke meg før, jeg har jobbet helt utrolig idag og nå sitter jeg faktisk å jobber med lesing til en prøve jeg skal ha på fredag i naturfag. Og dette er faktisk meg, så skal si jeg er stolt over meg selv. Pluss jeg fikk en 3/4 på en norsk heldagsprøve, som er kjempebra for å være meg, i hvert fall når jeg ikke gikk igjenom å rettet den, siden jeg trodde jeg skulle få to, og var virkelig ikke i humør. Så er ganske stolt over meg selv altså!

På torsdag får jeg vite hvordan historie prøven gikk, håper virkelig det gikk bra. Øvde en god del på den, men har en liten følelse på at det ikke gikk så bra selv om. Men får nesten bare vente å se, læreren holder seg til at vi ikke får tilbake prøven før det har gått en uke. fordi jeg ikke har bilder, og orker heller ikke å ta. 

Har forresten søkt på skole nå, får bare håpe jeg kommer inn på en av valgene mine. Ikke de letteste tingene å komme inn på, men som du ser jobber jeg for det.3 kommentarer

Martine Varild

11.02.2013 kl.19:42

Heh, skrives ikke skole flink, men skoleflink ;)

Helen

11.02.2013 kl.19:49

Martine Varild: viste det, men mamma sa det motsatte, så hørte ofc på henne, men da hadde vist jeg rett ;-)

Miriam Hadgu

11.02.2013 kl.20:04

så koselig, bra du er flink

Skriv en ny kommentar
Mitt navn er Helen, jeg er en jente som har bursdag sent på året og er 18 år, har veldig lite fritid, livet mitt går ut på, foto, cheerleading, ha det gøy og skolearbeid.
hits