12.02.2013

Nå er jeg hjemme etter en dag med, skole, cheerleading og tur. Jobbet med bilder på skolen, ikke så mye mer, utenom vanlig skole fag. Cheerleading trening gikk ganske greit idag, begynte med at vi varmet opp osv, også markerte vi igjenom rutinen. Trodde ikke jeg skulle få stuntet noe, så varmet ikke opp håndledet så mye... det skulle jeg virkleig gjort, siden det er helt stivt etter jeg ikke har brukt det så mye på en stund. Men skal begynne å tøye det og slikt igjen, slik at den blir bedre å holde med i stunt. Men poenget var at jeg fikk stuntet litt idag, det gikk faktisk ganske bra, har ikke stuntet med de før, litt små ting som går an å fikse på, men ellers stod det ganske greit. Skal egentlig ikke være på den gruppen, har ikke fått plass enda, siden treneren er ikke helt sikker på om jeg skal gjøre det eller det enda. Så får nesten bare vente å se hva som skjer. 

Etter jeg kom hjem fra trening, sendte Benedicte melding, så gikk ut en tur med henne og snakket veldig mye om masse rare ting. Og nå er jeg vel klar for å legge meg, må opp tidlig å dusje i morgen, heldigvis har jeg bare skole til klokken halv 12. Så det blir en avslappende dag med foto og norsk, skal jobbe med særemnet om cheerleading faktisk. En 20-45 minutters framføring mener jeg, skal ha den etter jeg kommer hjem fra NM, så om vi får en palplassering kan jeg vise det på foredraget.

 
et bilde fra en trening for lenge siden, har rød sløyfe blondt hår og kort treningstights. prøøøøv å finn meg.  jeg er sidebase, om du vet hva det er. 


Men jeg er hekta på candy crush og trenger å legge meg, så skal prøve! blooooggesIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar
Mitt navn er Helen, jeg er en jente som har bursdag sent på året og er 18 år, har veldig lite fritid, livet mitt går ut på, foto, cheerleading, ha det gøy og skolearbeid.
hits