Er ikke helt sikker.

Jeg er seriøst dau trøtt akkurat nå, har hatt en syk hodepine i over en uke nå, så har time hos legen i morgen, siden ble frisk igjen, men nå begynner jeg å bli syk igjen, utenom hodepinen. Det er ikke akkurat meningen at man skal bli frisk, også bli syk igjen 2 dager etterpå. Vil ikke til legen i det hele tatt, men gjør det mer for mamma sin skyld enn min egen.. Også er jeg ganske lei av å jobbe med skolearbeid og føle jeg skal falle sammen hver gang jeg jobber. Jeg må jobbe, trenger gode karakterer, men jeg piner jo bare meg selv samtidig. 

Så nå skal jeg ta meg en lur, siden holder på å sovne, ikke at jeg blir mindre trøtt av å sitte på pcen under dynen i sengen, men det er så kaldt inne på rommet mitt...Er ikke helt sikker på om jeg skal beholde håret mitt blondt, eller om jeg skal ta mørke striper i det? men greier jo aldri å bestemme meg, men dette var noe tanten min kom med. Men vet ikke helt hva jeg vil, men må ihvertfall farge etterveksten, har gått med den en stund nå, for dyrt å farge det hele tiden, så lar det vokse ut en del før jeg tenker på farging av etterveksten. tror kanskje jeg skal vente en stund til, men skal i hvertfall farge det før NM, altså før den 15 mars. Men hva jeg skal gjøre er spørsmålet!Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
Mitt navn er Helen, jeg er en jente som har bursdag sent på året og er 18 år, har veldig lite fritid, livet mitt går ut på, foto, cheerleading, ha det gøy og skolearbeid.
hits