Nye cheerleading drakter!!

Jeg har faktisk hatt en ganske fantastisk dag idag, okei, var litt sur på skolen idag, eller var bare i veldig dårlig humør for en eller annen grunn. Men jeg fikk stipend idag, vi fikk nye drakter og jeg har blitt sidebase igjen på en ny gruppe til NM. Fysøren jeg gleder meg til NM nå! det kommer til å bli døds awesome, og draktene vi fikk var drit kule, vi har ventet på de i et halvt år nå? siden de ble sendt til tyskland med en feil.. også nå har vi endelig fått dem!

Fikk ikke vite hvordan de så ut før idag, og jeg elsker den kjempe mye! blir en del trening til NM, siden uff, hater magedrakt. Men elsker den da, så overlever forhåpentligvis! Nå må jeg bare få inn tellingene til NM, siden jeg har en helt ny gruppe nå, det skal jeg fint fikse da.


ikke det beste bilde i kvalitet akkurat da, men draktene er utrolig fine. 

Nå må jeg føne håret, flette det og legge meg! siden jeg kommer til å dø imorgen om ikke. Skal ha naturfagsprøve, glad for at vi får tid til å øve på skolen, siden det trenger jeg.

Én kommentar

Elin Nguyen

15.02.2013 kl.13:44

Fint :D

Skriv en ny kommentar
Mitt navn er Helen, jeg er en jente som har bursdag sent på året og er 18 år, har veldig lite fritid, livet mitt går ut på, foto, cheerleading, ha det gøy og skolearbeid.
hits