fornøyd med håret

Hei, jeg er hjemme fra å faktisk ha vært å tatt sol for første gang. Hadde ikke noe planer om å gjøre det noen gang, siden har liksom ikke noe trang for og prøve å bli brun. Det har seg altså slik at hver eneste cheer konkurranse, når jeg ser tilbake på videoen så er jeg den hviteste på laget, og lyser opp hele matten. Og det skal jeg love deg ikke verdens kjekkeste ting og se seg selv lyse opp pga jeg er lik blek rett og slett. 

Så altså cheerleading får meg til å ta sol.. Skulle jeg faktisk ikke tro, men skal prøve å ikke være den hviteste på laget, selv om det er lite sannsynlig jeg faktisk blir noe brun av å ta sol, etter som jeg aldri blir brun. Så får nesten bare vente å se!


er utrolig fornøyd med håret mitt, ikke lengden da, men det måtte vekk, og etter jeg tok lengden fant jeg ut jeg skulle stripe det brunt, det er stripet med 3 forskjellige farger, og mørkere under enn over. Ikke at man ser hvor kort det er her da, men skal legge ut før og etter bilde en eller annen gang. Gidder ikke å finne akkurat nå

Men bilde er tatt i dag veldig tidlig haha, er så glad jeg har vinterferie med så nydelig vær, har jo totalt sommer følelse.
 Én kommentar

Julie Almestad Sævik

27.02.2013 kl.11:42

du er pen :-)

Skriv en ny kommentar
Mitt navn er Helen, jeg er en jente som har bursdag sent på året og er 18 år, har veldig lite fritid, livet mitt går ut på, foto, cheerleading, ha det gøy og skolearbeid.
hits