Skal si jeg var i fin tilstand

Så var det jo byn igår, det var ganske gøy, skal si jeg var i tipp topp tilstand. Hahaha, litt flau, men ikke så mye da, siden det er jo det som er gøy og faktisk kunne ha det gøy. Akkurat nå er jeg dau trøtt, skulle gjerne sove men venter på svar fra en venninne, kom ikke hjem noe spessielt tidlig heller, glad for at jeg har vinterferie. Gleder meg veldig til russetiden! da blir det mange sånne dager, heldigvis slipper jeg å bli fyllasjuk, som kommer til å være en gave i russetiden.

Jeg drakk en god del mye igår, så kan ikke forstå at jeg ikke ligger død i sengen. Skulle faktisk til å synge karaoke, men heldigvis ble det aldri våres tur, haha, jeg var godt nok ute til å gjøre det ja. For jeg hadde fint gjort det der og då. Fikk en del drikke, og hadde drikke konkurranse med en i parallell klassen, tror han vant, forstår ikke hvordan han fikk det så fort ned. Siden jeg er veldig flink på det og han ble ferdig før meg..


Meg, Renate og Benedicte igår

Jeg skal ta det litt mer med ro med drikking pga trening og NM, om 14 dager, det er scary å tenke på. Reiser om 14 dager, grugleder meg veldig! Men skal ta det litt med ro, og fokusere mer på treningen. Men må jo få lov å ha det litt gøy!
 3 kommentarer

Merita

01.03.2013 kl.12:35

fine bilder ;)

kristinerosok

01.03.2013 kl.12:57

Så fine bilder :)
Fine bilder ^^

Skriv en ny kommentar
Mitt navn er Helen, jeg er en jente som har bursdag sent på året og er 18 år, har veldig lite fritid, livet mitt går ut på, foto, cheerleading, ha det gøy og skolearbeid.
hits