Tror alt har en mening, uansett godt eller vondt.

Jeg er seriøst ikke noe flink å blogge, jeg har rett og slett ikke hatt insperasjonen til det. Som er ganske synd, siden jeg liker å lese igjenom gamle innlegg senere for å se hva jeg har gjort og hvordan jeg var. Idag har jeg vært på general prøven våres til NM, det er virkelig ikke lenge igjen! 6 dager? eller resier på fredag da. Er nettopp kommet hjem fra byn, så er ikke helt våken heller.

Men general prøven gikk vel ganske greit tror jeg, en ting er at jeg har trent så mye at jeg har fått de syke musklene på armene, hadde ikke sånn for noen dager siden. Men de siste dagene har vært full trening, så jeg har sykt gangsperr og kan så vidt løfte armene. Fikk beskjed av min onkel om å holde de i ro til neste trening, siden ellers kan jeg få sånn syk strekk som ikke er noe godt å ha. Og det kan jo jeg ikke ha på NM, så idag gikk jeg ut etter general prøven var ferdig. Var ofc hjemme og sånn først.

Byn idag var egentlig ganske helt ok, utrolig mye fram og tilbake, møtte faktisk på en 96'er som hadde blitt tatt i fra søsteren sitt legitmasjon, jeg kjenner henne. Men hun er jo langt i fra gammel nok enda da..

 

Men jeg liker å tro overskriften min, siden jeg håper mer på at der er sant! Men tror jeg trenger å sove nå, kjenner jeg er helt utslitt. Tidlig opp, trening før, generalprøve, butikken, hjem, besøk, helene, byn og nå endelig hjemme! utrolig hardt å gå på cheerleading, men helt ubeskrivelig verd det!

Blå merker på ryggen, armene, lårene, føttene og kul i hode. har ikke aning hvordan jeg fikk det midt bak på ryggen... Gooo Storm <3Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
Mitt navn er Helen, jeg er en jente som har bursdag sent på året og er 18 år, har veldig lite fritid, livet mitt går ut på, foto, cheerleading, ha det gøy og skolearbeid.
hits